Nieuws - HeartfulAtWork

Nieuws

Studie Executive Teamcoaching aan de VU

Vanaf september 2017 volg ik de opleiding Executive Teamcoaching aan de Vrije Universiteit.
Hoewel ik al geregeld trajecten teamcoaching begeleid, wil ik mij verder bekwamen in deze effectieve interventie op executive niveau. Mijn focus voor mijn praktijktheorie zal zich overigens richten op teamcoaching voor medisch specialisten (maatschappen, vakgroepen en medische staf).

Coach bij Studiecentrum Rechtspleging

Sinds september 2016 ben ik gevraagd om de externe coachpool van de SSR te komen versterken. Een hele eer, waar ik met vreugde ‘ ja’ tegen heb gezegd. Het SSR is het eigen opleidingsinstituut voor de Rechterlijke Organisatie (RO) in Nederland. Samen met het Openbaar Ministerie en de Rechtsspraak geeft SSR inhoud aan het opleidingsprogramma en scholingsaanbod van de rechterlijke Organisatie Ook coaching en intervisie staan op de rol voor medewerkers van de RO.

NIEUW Training Professioneel begeleiden bij BURN-OUT

De nieuwe training “Professioneel begeleiden bij burn-out” is bedoeld voor begeleiders die al enige ervaring hebben met het begeleiden van mensen met een burn-out. Heilzame burn-out begeleiding betekent de ander te begeleiden in het weer laten stromen van de oerbron. Zodat de opgejaagde verbetenheid niet langer de regie heeft en de eigen drijfveren weer leidend worden.
De training geef ik samen met Jakob van Wielink, waardoor een integratie van de Transitiecirkel en Heartfulness tot stand wordt gebracht. Van harte uitgenodigd. Aanmelden via het aanmeldformulier op www.jakobvanwielink.com

download de pdf

Associate Coach Academie voor Medisch Specialisten (AMS)

Vanaf april 2015 versterkt coach Cees het team associate coaches van de AMS. Het team bestaat uit ongeveer 18 ervaren coaches met een landelijke dekking. Medisch specialisten, AIOS, ANIOS en andere medici kunnen een beroep doen op de expertise van dit gezelschap. U kunt Cees benaderen bij persoonlijke ontwikkelvragen, teamcoaching, ondersteuning bij conflicten en stressmanagement. Cees werkt op het snijvlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Coaching voor medewerkers van hogescholen via Achmea Livvit!

Sinds maart 2015 is HeartfulAtWork Achmea Livvit gecertificeerd. Dat betekent dat medewerkers van hogescholen via de verzekering van Achmea uit het Livvit programma kunnen kiezen voor coaching door HeartfulAtWork c.q. Coach Cees van Elst. Als het gaat om stressreductie, stressmanagement, balans werk-prive dan is HeartfulAtwork een van de aanbieders. HeartfulAtWork werkt onder meer voor de Hogeschool Utrecht. HeartfulAtWork is getoetst door QSN Kwaliteitsmanagement.

Associate Coach bij:

Logo AssociateCoach-klein

Registercoach:

Logo LVSC

Qualified Achmea Livvit Coach voor Hogescholen

Logo QSN

Belbin Teamrole Accredited

Logo Belbin