Opleiding & Training - HeartfulAtWork

Opleiding & Training

Als ervaren opleider en trainer ben ik gewoon om maatwerk opleidingen en trainingen te verzorgen voor organisaties. Deze worden goed beoordeeld en hoog gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als deelnemers.
U heeft altijd de regie en ik faciliteer de totstandkoming van het programma. Op basis van een heldere bedoeling. Meestal in coproductie en in nauwe samenwerking met uw afdeling HRD of uw eigen opleiders.

Voor wie?

  • U heeft behoefte aan een maatwerk opleiding of training voor uw (management) team of medewerkers
  • U weet (niet) goed wat u wilt en hebt behoefte aan een opleidingsadvies
  • U wilt een ervaren opleider die de training verzorgt, met een aantrekkelijk en afwisselend programma en aansprekende werkvormen
  • U wilt een duidelijk en haalbaar resultaat voor uw opleiding of training
  • U wilt een ervaren programmaleider, die samen met co-trainers uit uw organisatie vorm en inhoud geeft aan de opleiding of training
  • U wilt in co-creatie komen tot een effectieve opleiding of training

 

Neem contact op

Bevlogen, deskundige, analytische en vriendelijke coach

Cees gaf inhoud aan een leertraject voor startende gedragsdeskundigen, waaraan ik deelnam. Hij is bevlogen, deskundig, analytisch, vriendelijk en wist ons op effectieve wijze tot zelfreflectie te brengen en maakt gebruik daarbij van inspirerende theorieën en praktische werkvormen.
Cees is kritisch maar heeft humor. Bovenal heeft hij oprechte interesse in – en betrokkenheid bij – de personen die hij coacht. Een erg prettige persoon van wie ik veel geleerd heb. Ik raad hem zeker aan als coach en opleider.

Elian van Rooijen

Gedragsdeskundige, Amerpoort

Cees schuwt niet om constructieve feedback te ontvangen

Ik heb Cees als vuurtoren en geweten ervaren in een veranderprogramma. Met hart, ziel en verbondenheid heeft Cees groepen en individuen gereflecteerd op het handelen waardoor het lerend vermogen fors is gegroeid van individu en collectief. Daarbij ook gepaste sturing vanuit overtuiging, verbondenheid en kwaliteit. Cees schuwt niet om constructieve feedback te ontvangen en te geven, die bijdragen aan gezamenlijk leren. Het was erg goed Cees.

Hedzer Schotsman

Directeur Operationele Zaken, Saltro

Cees is een integere en warm-hearted professional

Cees is een integere en warm-hearted professional die heel veel verstand heeft van Heartfulness. De manier waarop hij is traint is rustig, bescheiden, integer, congruent en gepassioneerd in wat hij doet.

Claudia Geene

Director, Greenleaf Center for Servant Leadership

Hij begeleidt met ruimte, respect en veel humor

Ik ken Cees inmiddels al geruime tijd; hij heeft mij gecoacht en ik heb hem ook ingehuurd voor het coachen van managers tijdens een management development traject. Op beide heb ik zeer goede ervaringen met Cees. Hij is in staat om je zodanig naar jezelf te laten kijken dat je flinke groeistappen kunt maken. Hij begeleidt met ruimte, respect en veel humor, en is niet bang om ook zijn eigen kwetsbaarheid te tonen.
Een zeer prettige coach die ik iedereen kan aanraden die met een open blik naar zichzelf durft te kijken.

Marjola Rintjema

Strategisch adviseur, Zwitserleven

Cees is doortastend, resultaatgericht, maar vooral ook een prettig persoon

Cees heeft in co-creatie met Amerpoort een leertraject voor startende gedragsdeskundigen ontwikkeld en gegeven. Het hielp hen sneller te groeien in hun rol en zich te positioneren. Cees is doortastend, resultaatgericht en een prettig persoon. De leergang bestond uit training, intervisie en coaching. Cees laat deelnemers zelf regie nemen over hun ontwikkeling. Hij stimuleert om de gewenste professionele rol in te nemen. Dit zien we terug in gedrag en resultaat.

Marijke Spiekhout

Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen, Amerpoort

Opleiden en trainen is een vak. Het zijn verschillende interventievormen die sterk op elkaar lijken, maar desondanks een ander doel hebben. Een vak dat ik sinds mijn jaren als docent in het hoger onderwijs en mijn jaren bij de Boertiengroep goed beheers. En nog veel plezier aan beleef ook.
Het liefst ontwerp ik een programma in co-creatie aan de hand van een heldere bedoeling. Ik beschik over een groot netwerk aan hoog gekwalificeerde opleiders en trainers voor die onderwerpen waar ik minder goed in thuis ben. Ik ken mijn kracht, maar ook mijn minder sterke kanten.

Voor Amerpoort ontwierp ik in samenwerking met directie en HRD, een leertraject voor startende gedragsdeskundigen. Een traject dat bestond uit gerichte opleiding en training, intervisie en waar nodig persoonlijke coaching. Kenmerkend waren een stevig programma, een persoonlijke aanpak en met een helder doel voor ogen.

Voor Hogeschool Utrecht ontwierp ik samen met collega Ronald Bremer een training stressreductie voor docenten en andere medewerkers van de hogeschool. Gebaseerd op het gedachtengoed van ons Heartfulness programma. Een praktisch opgezette training met veel oefenen, uitwisseling en diepgang. en niet te vergeten: plezier in het ervarend leren.

Voor diagnostisch centrum Saltro droeg ik als een van de externe partijen bij aan een veranderprogramma, waarbij het lerend vermogen van zowel groepen als individuen kon groeien.
Bij Boertiengroep stond ik als ontwikkelaar en opleider mede aan de wieg van de Post HBO Opleiding tot professioneel Coach.

Hoe

Als ervaren opleider, docent en trainer ga ik samen met de opdrachtgever aan de slag: wat is de bedoeling, wat wilt u bereiken, welke aanpak is de juiste etcetera. Om de borging te vergroten werk ik graag samen met uw eigen interne opleiders. Waar nodig werk ik samen met andere seniore collega’s om zodoende de kwaliteit en complementariteit te waarborgen.

 

 

Coaches

Voor collega coaches en therapeuten gaven Ronald Bremer en ik diverse open trainingen “Hartcoherentie in de Coachpraktijk”. Om collega’s te trainen in het kunnen toepassen van biofeedback in de praktijk.

Voor meer voorbeelden: mail naar info@heartfulatwork.nl of bel met 06-53288524.

HeartfulAtWork